Yvonne

   

Dit was erg motiverend en toen had ik zoiets van… Dit kan ik volhouden!!

Ouder worden, gewicht wat toeneemt….ach dat hoort er gewoon bij dacht ik.
Alles vind ik lekker en dan werk ik ook nog eens in een winkel vol lekkernijen die zo voor het pakken liggen.
Had al een jaar last van mijn rug (hernia) en van mijn voeten. En met een staand beroep is dat ongemakkelijk.
Na een heerlijke vakantie in Egypte en de nodige aangekomen kilootjes was de maat vol, ik wilde afvallen voor mijn eigen gezondheid en conditie.
Eerst natuurlijk wat informatie gewonnen en de site bestudeerd en uiteindelijk de telefoon gepakt en gebeld en ik kon al snel terecht.
Zenuwachtig erheen want tja, wat moet je ervan verwachten……….
De weegschaal sloeg gelukkig niet geheel op tilt maar er mochten toch wel wat kilootjes af.
Besloten gelijk te gaan starten ondanks de verleidelijke decembermaand in het vooruitzicht.
Na de eerste week Mijn eigen lijn gedaan te hebben vol verbazing al enkele kilo’s afgevallen. Dit was erg motiverend en toen had ik zoiets van…… Dit kan ik volhouden!!
Absoluut geen honger en niet eens de drang om iets lekker zoets te eten op mijn werk.
Precies 4 weken later (eind december) 8 kg afgevallen, ik ben supertrots op mezelf dat ik dit bereikt heb en zelfs niet eens moeite heb al het lekkere van de feestmaand te laten staan.
Met oudjaar natuurlijk stiekem wel een oliebol gegeten (pssttt niet tegen José zeggen) daarna weer snel en resoluut de draad van Mijn eigen lijn weer opgepakt en bij de volgende afspraak toch weer netjes 2 kg eraf.
Weken na het starten heb ik mijn doel bereikt en ben er super blij mee, niet alleen qua kilo’s maar ook zit ik lekkerder in mijn vel, voel me energieker en tijdens mijn wekelijkse Pilateslessen zit mijn extra vetrolletje niet meer in de weg bij de oefeningen.
José heeft me super begeleid en is een leuke enthousiaste vrouw die je motiveert en goede en eerlijke adviezen geeft. Mede dankzij José is het mij gelukt mijn doel te behalen en gemotiveerd te zijn dit behaalde resultaat te gaan behouden.
Kortom…….EEN AANRADER VOOR IEDEREEN JONG OF “OUD” OM WAT TE LANG BEWAARDE KILOOTJES ER SNEL EN VERANTWOORD VAARWEL TE ZEGGEN!! 💪🏻
Veel succes allemaal voor wie besluit te gaan starten.

Groetjes Yvonne 👋🏻
Reactie plaatsen