Yvette de Kort

Yvette de Kort

[caption id="attachment_349" align="alignnone" width="225"]Yvette de Kort Yvette Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_350" align="alignnone" width="225"]YvettedeKortNA Yvette Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]

“Bedankt voor die schop onder m’n kont!"


13 oktober 2009 had ik mijn allereerste afspraak bij “Mijn eigen Lijn” en maakte ik kennis met José. Tijdens het intakegesprek werd er een foto gemaakt en moest ik op de weegschaal.


Ik schrok me dood, kon wel janken wat een gewicht. Ik wist wel dat ik aangekomen was in de loop der jaren maar zoveel……………….. José was gewoon heel erg duidelijk, ik woog veel te veel voor mijn 1.65meter lengte. Ze vertelde mij wat de bedoeling zou zijn en wat ik allemaal wel maar vooral allemaal NIET mocht eten.


2 dagen later ben ik begonnen. Vol goede moed had ik mijn “zakjes” geteld en wist ik een beetje wat ik wanneer zou gaan eten van het starterspakket. De eerste week vond ik verschrikkelijk, ik miste mijn brood en ‘avonds mijn avondmaaltijd enorm. Na 1 week mocht ik weer op de weegschaal en gaf me moed. Wat een overwinning. Ik bestelde de maaltijden die ik lekker vond en begon aan week 2. Natuurlijk viel ik in die week niet zo heel veel af maar dat was te begrijpen. Ik moet zeggen fase 1 is best wel streng maar goed te doen, als je maar gemotiveerd bent.


Ik was eigenlijk nog niet klaar met fase 1 toen ik verplicht in fase 2 moest beginnen.  Ik ben toen de avondmaaltijd gaan vervangen door vis en groeten en wat denk je? Ik bleef nog steeds afvallen!


Al met al ben ik tussen de bedrijven door ook nog op wintersport geweest en ik moet je zeggen dat ik tijdens die week met een aantal tips van José en een paar reepjes voor tussendoor niet echt ben aangekomen.


Nu aangekomen in maart ben ik gestopt met de maaltijden van José en eet ik weer “normaal”, wat betekent, dat ik nog steeds heel goed moet opletten met wat ik eet en wanneer. Ik ben net zoals een heleboel andere mensen een echte snoeperd en dus heb ik tijdens mijn laatste afspraak met José een aantal reepjes, chocolade bolletjes en pizza soepstengels meegenomen, zodat ik, als ik zin heb in iets lekkers, toch verantwoord kan snoepen.


José, het was soms even doorzetten maar ik wil je heel erg bedanken voor je steun en die “schop onder mijn kont” die ik zo nodig heb……. En die chocoladepasta voor op brood is geweldig!!!


Dank je wel en tot ziens!"


Yvette de Kort, Waalwijk.

Reactie plaatsen