Vinay Goedan

Vinay Goedan

[caption id="attachment_131" align="alignnone" width="225"]VinatGodanVOOR.jpg 002 Vinay Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_132" align="alignnone" width="225"]VinayGoedanNA.jpg 002 Vinay Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]


Ben vitaler, heb geen hoofdpijn meer, snurk niet meer en heb een veel gezondere huid.


1 juli 2013 ben ik, Vinay Goedan, begonnen met de producten van Mijn Eigen Lijn.Ik ben al heel mijn leven 'te dik' maar dat heeft me nooit gestoord of parten gespeeld.

Mijn partner en ik zijn afgelopen Juni in New York geweest en hebben alles gedaan wat we wilde doen. Het was geweldig alleen jammer dat ik halverwege de dag meestal uitgeput was.

Op dat moment is er een knop omgegaan en heb besloten om gezonder te gaan leven zodat ik meer conditie zou hebben dus minder snel moe zou worden.

Via een collega ben ik aan Mijn Eigen Lijn gekomen.

Het ging mij niet zo zeer om 'dunner' te worden maar gezonder. Door Mijn Eigen Lijn ben ik beide. Dunner(slanker) en gezonder.

Je wordt vanaf het eerste moment dat je binnen komt bij Mijn Eigen Lijn tot en met het laatste bezoek zeer goed, professioneel en serieus behandeld. Er is maar 1 voorwaarde, dat je het zelf wil doen en niet met je pet er naar gooit. (Ze komt er toch wel achter).

Door Mijn eigen Lijn ben ik in nog geen 5 maanden 25 kg en 4 maten afgevallen.

Alles gaat nu veel beter. Ben vitaler, heb geen hoofdpijn meer. Snurk niet meer en heb een veel gezondere huid.

Al met al, als je van plan bent om serieus wat te gaan doen aan je gezondheid en daarmee ook wat af wil vallen is Mijn Eigen Lijn de ideale oplossing.

Ik heb geen enkele dag een honger gevoel gehad. Heb eigenlijk weer opnieuw moeten leren eten. Nu merk ik dat als je meerdere malen per dag eet, je stofwisseling beter op gang komt. Dus geen JOJO effect.

José, ik weet  dat je zegt dat ik het zelf heb gedaan, maar zonder Mijn Eigen Lijn was ik er niet gekomen.

Hartelijk dank.


Vinay Goedan.

Reactie plaatsen