Silvie van der Heijden

Silvie van der Heijden

[caption id="attachment_355" align="alignnone" width="225"]Silvie van der Heijden Silvie Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_356" align="alignnone" width="225"]SilvievanderHeijdenNAgalajurk Silvie Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]

Hoe het begon en mijn suc6verhaaltje:


Vrienden van me waren pas getrouwd en nodigde me uit om hun trouwfilm te komen kijken. Ik zag mezelf op hun tv en ondanks dat het geen breedbeeld tv was, schrok ik enorm van mezelf, want wat ik zag was beeldvullend, ik leek wel een zeekoe. Deze confrontatie was voor mij de aanleiding om toch echt af te gaan vallen. Ik ben 1.72 lang en woog 82 kilo. Zelf heb ik toen allerlei dieeten geprobeerd, van Sonja Bakker tot het Margriet-punten tellen dieet, van Atkinson tot Weight Care en van het brooddieet tot de Herbalife-druppels.


Meer als 4 kilo lukte me niet om er af te krijgen, en dan stopte het weer, of viel ik weer in mijn oude patroon terug en kwam ik weer aan, het bekende JO-JO-effect dus.


Jochem (een vriend van me) vertelde me over de suc6-formule van zijn moeder en na het lezen van de werkwijze en de verhalen op de site was ik toch echt wel enthousiast geworden. Ik besloot na de grote vakantie te beginnen er er echt voor te gaan. 25 augustus was de 1e afspraak, en toen woog ik 82 kilo schoon aan de haak en nog geen 3 maanden later ....... Ik voel me superslank, supergoed, superlekker, superblij en supertrots. Alles super dus...


Het verschil voor mij met de andere dièten die ik heb geprobeerd is dat ik bij dit dieet geen honger heb gehad. Bij andere dieeten kreeg ik toch weer honger en begon ik te snaaien. Het andere voordeel vond ik dat het niet moeilijk is. Je hoeft niet constant punten of calorieen te tellen en de maaltijden zijn best lekker. Je mag 4 maaltijden per dag aangevuld met onbeperkt groente en eventueel nog een extra snack in de vorm van een reep/knabbelballetjes/wafeltjes.


Natuurlijk heb ik ook wel eens momenten gehad dat ik dacht nu wil ik een chocolaatje, maar als je ziet dat er minimaal 1 tot 2 kilo in de week afgaat, motiveert dat enorm om toch door te zetten. En nu 3 maanden later ben ik gewoon veel kilo's kwijt. Ik pas nu weer in mijn gala-jurkt van 3 jaar terug en dat is HEERLIJK. En nogmaals ik vond het dieet niet echt heel moeilijk om vol te houden, zeker ook met de steun en het enthousiasme van José, wat ook enorm motiveert. Ik weet nog dat Jose zei toen ik naar de stad ging om nieuwe kleertjes te kopen: volgende week wel showen he, en lekker draaien met de kont.


Nu is voor mij de fase van balans aangebroken, het weer uit-eten gaan, wijntjes drinken, proeven etc. maar wel met mate en het echt genieten van eten, in plaats van me vol proppen. De koolhydraatjes liggen altijd op de loer, maar ik wil echt nooit meer op een zeekoe lijken. Mijn streefgewicht is rond de 70 kilo en dat ga ik volhouden!.


José, ik zie je 13-01... 11.30 uur in galajurk!


Kei bedankt voor je enthousiasme en motivatie!!!


Silvie van der Heijden, Tilburg.


Reactie plaatsen