Remko van Iersel

Remko van Iersel

[caption id="attachment_200210" align="alignnone" width="225"] Remco Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_200213" align="alignnone" width="225"] Remco Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]

Echt waar, ik stond er ook zelf van te kijken!


 Misschien herkenbaar voor de starters onder ons: Van school af, zittend beroep, sporten is (denk je) niet nodig en vooral meedoen aan de 'snackvrijdag' op de zaak. Na 2 jaar op deze voet te hebben geleefd gaat het vet er langzaam ook steeds meer aanzitten.  Nadat 2 maanden geleden de weegschaal bijna de 90 KG aantikte, vond ik het wel mooi geweest!  Via familieverhalen en -ervaringen had ik al positieve geluiden gehoord over het dieet van 'ons José', dus besloot ik, nadat mijn vader twee weken eerder was gestart, ook hiermee te beginnen. In het begin kreeg ik een goede uitleg over hoe het proteïne dieet werkt en waarop je moet letten en waaraan je je vooral dient te houden.


Het bestaat uit het 4 maal daags innemen van de speciaal geprepareerde 'maaltijden' welke boordevol proteïnen zitten en nagenoeg geen vet en geen koolhydraten. Je kunt kiezen uit macaroni, bacon omelette, soepen, shakes en andere maaltijden. Daarnaast dient 's-avonds de maaltijd aangevuld te worden met 200g bepaalde groentes (zoals spinazie, brocolli, snijbonen) en voedingssupplementen zoals vitamines en calcium.


Na een tijdje weet je wat lekker is en wat niet. De soepen vond ik bijvoorbeeld totaal niet lekker, maar de omelette bacon, macaroni, hot choco en vanille shakes bijvoorbeeld wel. Voor ieder wat wils. In het begin is het even 'wennen', maar makkelijk vol te houden en je hebt vooral *GEEN* hongergevoel!!! Echt waar, ik stond er ook zelf van te kijken!


Ik raad dit dieet iedereen aan die snel wat wil afvallen en niet daarna in het oude leefpatroon wil terug raken!


2x per week sporten en geen 3x per week friet en eiersalades op het brood is het devies!


De foto's spreken voor zich: binnenkort maar de nieuwe zomercollectie gaan aanschaffen want zo'n beetje alles zit nu te wijd ;-)


Succes!


Remko, Tilburg.

Reactie plaatsen