Pascalle van Balkom

Pascalle van Balkom

[caption id="attachment_392" align="alignnone" width="225"]Pascalle van Balkom Pascalle Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_393" align="alignnone" width="225"]PascallevanBalkomNA2 Pascalle Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]

Mijn ervaring: 4 maanden verder en veel lichter, 4 maten kleiner en een hele hoop zelfvertrouwen meer.


Al een tijdje was ik van plan iets aan mijn overgewicht te doen, maar voor niks was ik gemotiveerd en dan helpt het ook niet. Wat ik wel probeerde zorgde ervoor dat ik honger had, met als resultaat, niet volhouden en nog meer aankomen.


Tot ik hoorde van deze manier van afvallen, Zonder honger!!


Meteen gebeld, afspraak gemaakt en 3 dagen later begon ik. De eerste week was ik behoorlijk ziek, puur omdat mijn lichaam moest wennen aan de wisseling van mijn suikerstofwisseling naar vetverbranding. Het leek wel of ik het vet voelde verdwijnen, en ja, dat deed soms pijn. Al met al een zware week, maar met een geweldig resultaat.


Daarna ging het makkelijk, ik kreeg de eerste week een startpakket, met allerlei soorten eten. Dus na die eerste week wist ik wat ik lekker vond qua eten. Nog steeds vlogen de kilo’s eraf. En ik stond er zelf van te kijken dat bijna alles wat ik verloor vet was.


Maar het is niet alleen het afvallen wat zo lekker gaat. Voorheen had ik veel last van mijn huid, uitslag, puistjes enz. Na 3 weken verdween dit allemaal en ook kreeg ik meer energie.


Na 1,5 maand was het december, en je kent het vast, de kerstdagen, oud en nieuw en dan is het geen feest als je achterblijft. Toch wel, met een beetje opletten, goed kijken op verpakkingen enz is het prima te doen, en nog lekker ook…


Nu ben ik 4 maanden verder en veel lichter, 4 maten kleiner en een hele hoop zelfvertrouwen meer. Nu nog de laatste loodjes, maar die moeten geen probleem zijn. Ik kan wel zeggen…Ik voel me geweldig!!!


Pascalle van Balkom, Waalwijk.

Reactie plaatsen