Mathilde den Hooglander

Mathilde den Hooglander

[caption id="attachment_229" align="alignnone" width="225"]Mathilde den Hooglanderpg Mathilde Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_230" align="alignnone" width="225"]MathildedenHooglanderNA2.jpg Mathilde Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]

Mijn naam is Mathilde den Hooglander en ik wil jullie graag vertellen hoe blij en gelukkig ik ben en hoe dit zo gekomen is:


In de zomer van 2010 heb ik besloten om op 1 September een volgende afvalpoging te doen. Maar welk dieet zou ik nu weer eens gaan volgen??!! Ik heb in al die jaren al heel wat uitgeprobeerd. Bij mij op de sport zag ik toen een foldertje van “Mijn eigen Lijn” en dacht laat ik hier maar eens naar toe bellen. In het gesprekje hoorde ik dat het ook ging om shaken enz. en dacht meteen dit wordt niets. Zoiets heb ik allemaal al eens gedaan! Maar toen werd mij ook verteld dat je begeleid wordt als je op gewicht bent om dit gewicht te behouden. Eigenlijk was ik toen meteen al om en heb een afspraak gemaakt.


Na het eerste gesprek weer naar huis met een tas vol met spullen. Je zou geen hongergevoel hebben, werd mij verteld. Ja ja, dacht ik, dat zal wel. Maar op de eerste dag merkte ik al dat dit echt waar was. Ik heb nooit honger gehad!! De kilo’s vlogen eraf. Het aantal kilo's mag niet worden vermeld van de Voedsel en Warenwet.


Mijn man en kinderen maar ook ik snappen eigenlijk niet waar alles gebleven is. Ik ben over mijn hele lichaam egaal slank geworden. Bij alle eerdere lijnpogingen bleef er altijd wel ergens iets zitten: Echt ongelofelijk!!!!!


Op dit moment probeer ik onder begeleiding mijn balans te vinden. Ik heb voor mezelf nu een gewicht in mijn hoofd en daar ga ik NOOIT meer overheen. Ik voel me SUPER!!!!!


Nu ga ik nog 1 keer in de maand om te wegen. Zo hou ik een stok achter de deur om op te blijven letten.


Nooit meer laat ik het zover komen!!!! Bedankt !


Mathilde den Hooglander.

Reactie plaatsen