Marlies Beeks

Marlies Beeks

Nu was het moment gekomen om het roer drastisch om te gooien!

Vele kilo’s lichter!

Naar een gezond gewicht:

Het enorme gewichtsverlies van een goede vriend heeft me over de streep getrokken om ook te gaan starten met Mijn eigen lijn om eindelijk een evenwichtig en gezond gewicht te bereiken. Ik benoemde mezelf, maar vooral mijn gezondheid tot doel en wilde hier helemaal voor gaan. Door een heftige periode waarin ik tot twee keer toe met borstkanker geconfronteerd werd, was mijn gewicht door alle behandelingen en emoties weg eten alsmaar toegenomen. Nu was het moment gekomen om het roer drastisch om te gooien. Net voor de zomervakantie ben ik gestart en heb ik me vol overgave gestort op de dieetproducten en de nieuwe levensstijl die me werd uitgelegd door José.

Bereikte ik in het verleden altijd het moment dat lijnen niet meer leidde tot gewichtsverlies, waardoor ik de moed verloor en maar weer “verkeerd” ging eten, was dit met Mijn eigen lijn niet het geval. Gestaag verdwenen de kilo’s en voelde ik me weer prettig in mijn eigen lichaam. Het was elke keer opnieuw een feestje om te kiezen uit het gevarieerde aanbod uit het winkeltje. Dit maakte het gemakkelijk om het vol te houden. Mijn streefgewicht heb ik inmiddels bereikt en ook mijn eetpatroon heb ik op een gezonde manier bijgesteld. Enkele producten zal ik blijven gebruiken; gewoon omdat ik ze lekker vind en omdat ze goed voor me zijn.

Ik ben dankbaar en blij dat ik samen met José dit pad heb bewandeld en kan het iedereen aanbevelen!

Marlies Beeks, Waalwijk.

 

[caption id="attachment_723" align="alignleft" width="225"]MarliesBeeksVOOR.jpg Marlies Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_727" align="alignleft" width="225"]MarliesBeeksNA (1) Marlies Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]
Toos van der Hoorn
Door

Toos van der Hoorn

op 20 Jan 2023

Dag Marlies, Gefeliciteerd met deze prestatie! De aanhouder wint,en zeker als je er zelf helemaal achter staat,komt het ook goed! Chapo! Je ziet er geweldig goed uit. Groeten,Toos van der Hoorn Ik ken je nog van heel lang geleden,van ouders op herhaling.

Reactie plaatsen