Leonie van de Pas

Leonie van de Pas

LeonievandePasVOOR LeonievanderPasNA


Begonnen met Mijn eigen Lijn. Een aantal buurtbewoners hadden een verbluffend resultaat geboekt bij Mijn eigen Lijn en ik dacht dat wil ik ook!


Week 1:


Met veel energie en zin begonnen. Ik was nog zoekende welke maaltijden ik lekker vond. De eerste 3 dagen waren best zwaar. Ik werk ’s nachts als verpleegkundige en in het eten moest ik echt een ritme vinden. Maar na 3 dagen was het hongergevoel over.


Week 2:


Veel afgevallen. Dat geeft een mens wel moed om door te gaan. Ik wist welke maaltijden ik lekker vond en had weinig problemen. Ik deed alles precies volgens het boekje. Ik was me zeer bewust van wat ik in mijn mond stopte en ik had totaal geen honger.


Week 3:


Minder afgevallen. Dit was voor mij erg teleurstellend. Maar daar was José, zij had vrij snel door waar het aan zou kunnen liggen. Ik gebruikte niet meer als 30 koolhydraten. Dat is goed maar het zou kunnen helpen als ik de maaltijden ging gebruiken met de minste koolhydraten. En kijken of dit zou helpen.


Week 4:


Oke als ik het doe, dan doe ik het goed. Ik nam gemiddeld tussen de 10-15 koolhydraten per dag. En natuurlijk wel de lekkerste producten. Vanillepudding, champignonsoep, karamelpudding en geroosterde sneetjesbrood ging prima. Ik droomde soms dat ik verkeerde dingen at en dan uit ketose was. Maar gelukkig waren dit dromen.


Week 5:


Weer veel afgevallen. Dus het ging weer prima. Aan het einde van week 5 was er  weer af. José stelde voor om met opbouwen te beginnen. En dat vond ik prima.


Koolhydraatarm brood was hemels na al die weken. Ik genoot weer van wat normaal eten.Ook was er nog wel angst om weer aan te komen. Maar 1 week later was er weer af (wauw).


Ik ben nu klaar met opbouwen. Ik eet nog steeds koolhydraatarm brood, omdat ik het erg lekker vind. Ik snoep niet, maar ik drink wel weer een lekker glaasje wijn. En eigenlijk val ik nog steeds kleine beetjes af. Ik ben wel bewust bezig met wat ik eet . En ga ook weer lekker uit eten. Het hele leven bestaat uit keuzes maken en dat is ook wat eten betreft. Ik voel me prima zo en ben gelukkig zoals ik nu ben.


Leonie van der Pas, Waalwijk.

Reactie plaatsen