Met dit receptenboek, met Mijn Eigen Lijn recepten, wordt afvallen een feestje!
Gratis Download

Page content

José Schermer

José Schermer

…en het werkte. Bijna niet te geloven !

Was al vaak bezig geweest om af te vallen, maar niets lukte, altijd weer dat jojo effect. Tot dat ik de advertentie zag van “Mijn eigen Lijn”. Na lang twijfelen, zal ik het doen of niet, heb ik de stap gezet en een afspraak gemaakt. Bij het intake gesprek werd ik over de laatste streep getrokken door José, de adviseur van “Mijn eigen Lijn”.

Jose Schermer voor

José Schermer Vóór Mijn Eigen Lijn

Dus de knop omgezet en begonnen, en het werkte. Bijna niet te geloven, mede door de goede begeleiding en steun van José van den Hoven, bij wie ik graag 1x per week naar de weegschaal ging.

Het viel niet altijd mee en heb heus wel eens iets gepakt wat niet mocht, ben dan ook lekker een paar keer uit eten geweest, maar daarna weer streng alles opgepakt en met succes!

Ik ben lichter geworden, een zeer positief gevoel en zit lekker in mijn vel. Straks helemaal na een wrap behandeling wat de huid verstevigt, wat ook bij José kan.

Tot mijn verbazing is ook mijn eetgewoonte door dit dieet veranderd, nu volhouden! En mag het misgaan dan weer “even” terug naar het dieet en goed op blijven letten wat je pakt.

Jose Schermer

José Schermer Ná Mijn Eigen Lijn

Ik bedank José, die mij goed begeleid heeft en mij door de moeilijke momenten geholpen heeft.

José Schermer, Waalwijk.