Met dit receptenboek, met Mijn Eigen Lijn recepten, wordt afvallen een feestje!
Gratis Download

Page content

Jemain van Cromvoirt

Jemain van Cromvoirt

JemainvanCromvoirt

Jemain Vóór Mijn Eigen Lijn

JemainvCromvoirt2NA

Jemain Ná Mijn Eigen Lijn

20 jaar en 97 kilo, dat is niet best….;-(

Mijn moeder kwam iemand tegen, die ook was afgevallen met  “Mijn eigen Lijn”  waaraan ze vroeg: “Je bent toch niet ziek?” “Nee, Mijn eigen Lijn”,  was haar antwoord….

Uiteindelijk besloten mijn moeder en ik om een week later een afspraak te maken, om te kijken wat voor ons de mogelijkheden waren. Een dag voor de afspraak ben ik nog een keer goed gaan eten bij Mc.Donalds, waarna ik op maandag mijn afspraak had.

Natuurlijk waren er mogelijkheden voor mij en ik moest veel afvallen…

Ik dacht: “Dit lukt mij nooit!” Ik had nog nooit gelijnd en keek er toch een beetje tegenop. Uiteindelijk ben ik toch begonnen en het lukte prima!

Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen.

De periode van 4 maanden zijn achteraf best meegevallen. Op sommige momenten zat ik er echt doorheen, voornamelijk in het weekend waar de wijntjes toch rijkelijk vloeien. Ik heb moeten leren van de zoete witte wijn af te blijven en over te stappen naar droge witte wijn met ijs, maar dat bevalt inmiddels prima!

Op dit moment ben ik veel afgevallen en zit letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. Ik kan nu alle kleren aan die ik wil, wat wil een vrouw nog meer?

Mensen zeggen nu vaak:  “En nu nog volhouden!”  Dat klopt ook, het is inderdaad iets waar je altijd rekening mee moet houden, maar dat heb ik er graag voor over. Ik kan en doe nu alles wat ik wil in combinatie met de gewoontes die ik vanuit Mijn eigen Lijn heb meegekregen. Een dag later kan ik mezelf ook wel motiveren wat rustiger aan te doen.

José, bedankt voor alle steun en de leuke tijd! Ondanks dat het soms niet makkelijk was, was jij er om mij weer te motiveren!

Jemain van Cromvoirt, Waalwijk.