Franklin Bok

Franklin Bok

[caption id="attachment_389" align="alignnone" width="225"]Franklin Bok Franklin Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_390" align="alignnone" width="225"]FranklinBokTUSSENSTAND Franklin bezig met Mijn Eigen Lijn[/caption]

Ik at verkeerd, nu eet ik beter.


De bijgevoegde foto’s spreken eigenlijk voor zich. Dat ik dit dieet ben gaan volgen is in eerste instantie te wijten aan de hedendaagse techniek. Ik was de eerste helft van september 2007 op vakantie en kon direct de gemaakte foto’s bekijken en toen mede door het idee van mijn dochter en het zien van de foto’s heb ik vanaf mijn vakantieverblijf een afspraak met José gemaakt. Ik stond dan ook direct ’s maandags bij haar op de vloer.


Na een leuk inleidend gesprekje zijn we serieus over het dieet begonnen en heeft José de eerste foto genomen. Ik heb het starters pakket meegekregen en ben diezelfde dag nog begonnen.Vanaf dat moment heeft er een periode van 3 maanden een aanvang genomen met goed resultaat.


De eerste paar weken ben ik wekelijks op consult geweest, daarna om de veertien dagen.


De artikelen van Mijn eigen Lijn en de goede maar ook leuke begeleiding van José resulteerde direct in een positief effect.


Nu wil ik het dieet niet mooier afschilderen dan het is, want het afvallen blijft(gelukkig)niet zo hard gaan als de eerste weken, maar als je je aan de regels houdt dan blijft het wel in de positieve richting gaan . Let wel, je bent zelf degene die het moet doen maar met een beetje ruggengraat en een regelmatige blik op de weegschaal moet het een ieder kunnen volbrengen. Zoals je ziet ik ben nu drie maanden verder en ben veel kwijt en dat is heel wat :


- pak in elke hand maar een emmer water,- (of 81 pakjes boter !) die ik niet meer hoef mee te sjouwen. Ik heb nu een tijdelijke stop ingelast , maar ik moet natuurlijk wel blijven opletten want de koolhydraatjes liggen overal op de loer.


Een ieder die eraan wil beginnen kan ik het van harte aanbevelen en  hou je aan de regels en José doet de rest.


Succes,


Franklin Bok, Kaatsheuvel.

Reactie plaatsen