Elly Engel

Elly Engel

[caption id="attachment_163" align="alignnone" width="225"]EllyEngelVOOR Elly Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_164" align="alignnone" width="225"]EllyEngelNA (2) Elly Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]Ik ben een ander mens geworden in 5 maanden tijd !

30 September 2010. Ik heb de stap genomen en heb een afspraak gemaakt  bij MIJN EIGEN LIJN. José ken ik nog van school dus dat was niet moeilijk. Ik werd hartelijk ontvangen en na een intake gesprek vroeg ze wat ik zelf wilde bereiken of dat ik er wel achterstond. Mijn gewicht was ruim 110 kg en ja , hier wilde ik vanaf. Mijn gewrichten deden pijn en de trap opgaan ging zuchtend en piepend. Ik werd gefeliciteerd met m’n voornemens en hartelijk verwelkomd. Alles werd duidelijk uitgelegd en stap voor stap doorgenomen. Ook werd m’n bloeddruk opgenomen en hartslag gecontroleerd. Ook werd er gevraagd hoeveel kg ik af wilde vallen. We kwamen uit op 35 kg want ik hoefde ook geen model te worden. Je moet wel reëel blijven natuurlijk.

Met het instap pakket, waar van alles wat inzit, ben ik vertrokken  om met goede moed te beginnen. Thuis gekomen heb ik nog van alles gegeten en s’avonds ook nog aan de chips met dipsaus.

1 Oktober 2010. Vandaag begonnen. Goed alles doorgelezen. Bij het mapje wat je meekrijgt zit ook een duidelijke beschrijving bij van hoe je alle zakjes klaar kunt maken. De eerste dag is zwaar.

Je hebt per dag een aantal tabletten die je in moet nemen (vit.kelp, kalium,calcium en flesjes o’marine) en dan 4 maaltijden van MIJN EIGEN LIJN producten.

Het is erg uitgebreid en omdat het startpakket van alles wat heeft kun je kiezen wat je eet. Pasta, soep, omelet, aard.puree, shake, pudding, yoghurt, spaghetti, chili, toast enz.enz.

Niet alles vond ik even lekker maar je moet er iets voor overhebben. 2 Keer per dag een flink portie groenten is heerlijk en wel zorgen dat je blijft drinken. Het thuisfront en op mijn werk (bij Bakker Bart Vlijmen) hebben ze me erg gesteund en gestimuleerd om door te gaan vooral als het wat moeilijk was. Je moet natuurlijk thuis koken maar ook hier raak je aangewend. Ik kon in moeilijke tijden ook altijd terug vallen op de site. Hier staan verhalen op van mensen die me voor waren gegaan. Ook mocht ik altijd bellen naar José.

Na een week moest ik op controle komen. Wegen, .....kg afgevallen. Ik ben blij maar José ook. Alles wordt nog een keer doorgenomen. Ook wordt de urine nagekeken. Alles gaat goed.

De volgende afspraak is over 2 weken.  Het gaat héél goed. De kant en klare pudding en shake’s  vind ik het lekkerst en makkelijk om mee te nemen naar het werk.

Na 1 maand zit ik onder de 100 kg en ben helemaal blij. Bij MIJN EIGEN LIJN zijn ze ook helemaal blij en laten dat ook blijken.

De maand december is moeilijk. 2 feesten en Sinterklaas en Kerst. Ik heb gezondigd. Heb goed gekeken om zo min mogelijk koolhydraten te eten maar heb wel mager vlees op en zelfs nog een heerlijk toetje. Ben daarna wel meteen weer goed aan de gang gegaan. Ben in de maand december toch nog goed afgevallen. Heb alles wel eerlijk opgebiecht.

José vroeg wel of ik ervan genoten heb,en dat heb ik inderdaad gedaan. Het was heerlijk. Ik begin aan de laatste loodjes.

Eind januari weer minder; Ik mag nu vis gaan eten. Heerlijk bij de groenten.

28 Februari. Ik heb het gehaald. Heel veel kilo's ben ik kwijt; ik mag het aantal niet noemen om de Voedsel en Warenwet te respecteren.. Ik ben een ander mens geworden in 5 maanden tijd. José is met mij blij en prijst m’n doorzettingsvermogen.

Ook thuis zijn ze met mij blij. GEWELDIG…….. Alle mensen die mij een half jaar niet gezien hebben staan met verbazing te kijken. Op mijn werk blijven de klanten vragen wat ik heb gedaan.  Ik mag nu mager vlees gaan eten en steeds komt er dan weer iets bij naar het normale eten. Nu moet ik zorgen dat het zo blijft maar met de hulp die ik tot nu toe heb gekregen moet het gaan lukken.

MIJN EIGEN LIJN BEDANKT !

Elly Engel, Waalwijk.

 

 
Reactie plaatsen