Met dit receptenboek, met Mijn Eigen Lijn recepten, wordt afvallen een feestje!
Gratis Download

Page content

Ellen Snijders

Ellen Snijders

Binnen korte tijd al flink wat kilo’s eraf. Dat stimuleert!

April 2014: eindelijk was ik weer op dat punt: de kilo’s moesten eraf! Maar hoe?! Ik als echte ‘lekkere eter’…..

EllenSnijdersVOOR

Ellen Snijders Vóór Mijn Eigen Lijn

Ik had alweer diverse keren een start gemaakt met het dieet van de welbekende blonde  Nederlandse bekendheid, maar dat mocht niet meer baten….ik moest iets anders proberen en dus speuren op internet. Zo kwam ik uit bij Mijn eigen lijn. Na de hele website doorlopen te hebben en vooral ook alle ervaringen gelezen te hebben, wist ik dat ik dit moest proberen.

Ik heb de telefoon gepakt en direct een afspraak gemaakt met José. Dat is één van mijn beste besluiten  van 2014 geweest. Wat een keuze aan diverse producten! In het begin heb ik vooral veel verschillende producten geprobeerd en natuurlijk zitten er producten bij die je minder smakelijk vindt, maar er is zo ontzettend veel keuze dat er zeker zoveel producten bij zitten die je wel lekker vindt! Geen honger en je gewoon fit voelen! Ook zo fijn! En door de grote variatie en dus mogelijkheden in maaltijden heb ik het nooit als de welbekende ‘straf’ ervaren, zoals ik wel had met andere afvalpogingen.

Ellen Snijders Na mijn eigen lijn

Ellen Snijders Ná Mijn Eigen Lijn

Binnen korte tijd al flink wat kilo’s eraf. Dat stimuleert! Nu, na 9 maanden ben ik zelfs meer afgevallen dan ik had gedacht! Het lukt me de afgelopen maanden ook goed om op gewicht te blijven door de producten van Mijn eigen lijn te combineren met ‘gewoon’ eten, zelfs tijdens de feestdagen. Kortom: niet meer twijfelen, maar doen!!!!