Ella van de Berg

Ella van de Berg

[caption id="attachment_156" align="alignnone" width="225"]EllaDumoulinVOOR.jpg Ella Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_157" align="alignnone" width="225"]EllaDumoulinNA Ella Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]


Wat me vooral aansprak was de no nonsens aanpak.


Via een vriendin voor het eerst van Mijn eigen Lijn en José gehoord en vooral gezien wat het bij haar deed ZONDER honger te hebben, chagrijnig te worden en dat in korte tijd.........


Ik bedacht toen dat het iets zou kunnen zijn voor een andere vriendin van ons die best veel kilo's kwijt zou willen.............totdat ik zelf eens goed in de spiegel keek.........en dacht "Hoezo vriendin El?"


Volgende ochtend gebeld en ik mocht diezelfde week nog komen zodat ik op maandag zou kunnen beginnen want dat had ik zo voor mezelf besloten.


Donderdagavond 16 augustus uitgebreide intake bij José gehad en wat me vooral aansprak was de no nonsens aanpak van José, streng maar rechtvaardig zal ik maar zeggen en........ dat het zo lekker snel zou kunnen gaan vond ik ook geen verkeerde gedachte.


We zaten gelukkig op één lijn van wat een wenselijk en vooral een gezond gewicht, lees BMI zou zijn. Op onze leeftijd (56, ik ben 2 dagen ouder) hoeven we geen maatje zero meer.


Nog een poging dan.....


Grote tas vol met proteïne producten en supplementen om uit te proberen voor de eerste 7 dagen stond al klaar, tezamen met map waarin de uitgebreide uitleg van José nog eens op papier stond.


Uiteraard het weekend nog heerlijk gegeten en gedronken.


Maandag 23 augustus begonnen en ik had er zin in.


De eerste 3 dagen vond ik zwaar, buiten 28 graden, in huis trouwens niet veel koeler en van binnenuit had ik het zo mogelijk nog heter, vreselijk, had echt last van afkickverschijnselen. Sporten heb ik de eerste week op aanraden van José niet gedaan.(normaal 3x per week)


Ik had geen honger alleen een wat onbestendig en weeïg gevoel. Vanaf de 4e dag waren de afkickverschijnselen voorbij en voelde me SUPERFIT.


Ik zag mezelf met de week slanker worden, sportte weer 3x per week intensief en voelde me nog steeds SUPERFIT . Ik at goed, vooral de omelet met bacon smaak was favoriet en ik was verslaafd aan de caramel- en chocolade puddinkjes. ‘s Avonds rond de klok van 21.00 uur!!!! Terwijl  hier in huis normaal gesproken "toetjes", echt een zeldzaamheid zijn.


Ik ging snel en goed, na 4 weken mocht ik al naar Fase 2, nou dat kwam mooi uit, want de laatste week van september vertrok ik voor een week met 4 vriendinnen naar Portugal dus de gegrilde sardientjes lagen al op mij te wachten........De schade na die week was plus 1.5 kg. Direct weer begonnen met weekje "streng" en aan het eind van die week weer op de weegschaal bij José. Toch nog 4 ons eraf!!!!


Eind oktober was ik op mijn streefgewicht van 65 kg, nog steeds SUPERFIT en een mooiere huid en dat alles met Mijn eigen Lijn.


Heb een kookboekje gekocht met 365 Koolhydraat arme recepten en dat werkt voor mij super.


Nu, bijna 1 maand later, ben ik nog eens een kilo afgevallen en na een wat heftiger weekend ga ik op maandag weer paar dagen over op "streng" en voor de nodige stok achter de deur met enige regelmaat bij José op de weegschaal.


Ella.

Reactie plaatsen