Elisabeth van Lokven

Elisabeth van Lokven

Elisabeth van Lokven


Helemaal happy !


Graag stel ik me even aan u voor.


Mijn naam is Elisabeth van Lokven.


Na jarenlang met tussenpozen diëten (waaronder Weight Watchers, een Soepdieet, Herbalife en Sonja Bakker etc.) gevolgd te hebben om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken was ik in maart 2010 na medische klachten op het punt beland om nog een laatste poging te wagen om af te vallen. Maar welke? Ik had al van het dr. Frank dieet gehoord en wilde hier wel meer van weten. Wat je daar moest eten zag ik echt niet zitten. Op internet verwezen ze naar een site van “Mijn eigen Lijn” te Waalwijk. Ik werd nieuwsgierig en zag daar op de site ook foto’s en verhalen van mensen die het Mijn eigen Lijn programma met succes gevolgd hadden. Onvoorstelbaar wanneer je de foto’s van  iemand van vóór en ná het dieet zag. Mijn interesse was gewekt. Ik heb meteen José van den Hoven (oprichtster van Mijn eigen Lijn) gebeld en een afspraak gemaakt.


Na de gezondheidsverklaring te hebben ingevuld en met José deze doorgelopen te hebben, een duidelijke uitleg omtrent het Mijn eigen Lijn concept te hebben gekregen ben ik vol goede moed en mijn startpakket huiswaarts gekeerd.


Na een week absoluut zonder hongergevoel keerde ik terug voor een tweede consult  om te wegen en met resultaat. Ook de vervolgconsulten waren positief.


Het Mijn eigen Lijn programma is goed vol te houden. Ondanks dat je aan het “lijnen” bent voel je je ook fitter en energieker!


Er is genoeg variatie aan producten om te nuttigen zoals koude en warme dranken, shakes, soepen, broodjes, warme maaltijden en de nodige tussendoortjes zoals repen of wafels.


Na het Mijn eigen Lijn-concept een aantal maanden gevolgd te hebben en een intensieve begeleiding van José ging ik “slanker” de zomer in. Ik was nu eens echt “vet” kwijt en juist op de plaatsen waar ik het ook kwijt wilde. Helemaal happy want de omgeving ging het nu ook zien en ik kreeg de nodige complimenten. Hierdoor raakte ik extra gemotiveerd om er mee door te gaan.


Nu ben ik  bijna op mijn streefgewicht.


Elisabeth van Lokven.


Reactie plaatsen