Diede Verbiest

Diede Verbiest

[caption id="attachment_119" align="alignnone" width="217"]DiedeVerbiestVOOR.jpg Diede Verbiest Vóór Mijn Eigen Lijn[/caption]

[caption id="attachment_120" align="alignnone" width="217"]DiedeVerbiestNA.jpg 002 Diede Verbiest Ná Mijn Eigen Lijn[/caption]

                                                                                                                             


Dankzij ´Mijn eigen lijn´ ben ik mijn gewenste kilo´s afgevallen en nog vééél meer. 


Kijkend in de spiegel dacht ik, Diede, dit kan niet meer! Hier moet wat aan gebeuren! Ik ben het helemaal zat!
Zoekende naar een snelle en verantwoorde manier om af te vallen kwam ik op de site van Mijn eigen lijn terecht. Dit sprak mij natuurlijk wel aan, waardoor er ook snel een eerste gesprek plaats vond.
José was vol overtuiging en sprak vertrouwen uit. Ik was nogal terughoudend, maar na de eerste week was ik al zeer enthousiast! Hopende dat ik na 3 maanden mijn streefgewicht zou bereiken, ben ik zelfs na een aantal maanden zelfs méér afgevallen!!!!! Nog meer dan dat ik gewenst had! Ongeveer 116 pakjes boter !!! (lees vet)
Het eten was voor mij in het begin heel erg wennen, maar werd al vrij snel een gewoonte. Er is veel variatie en er zijn vele lekkere smaken om uit te proberen.
Ik voel me nu goed, ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel! Daarbij wil ik José ook heel erg bedanken voor haar vriendelijkheid, enthousiasme en haar goede ondersteuning.

Diede Verbiest, Waalwijk.


Reactie plaatsen