Corrie Joosen

Corrie Joosen

Corrie Joosen CorryJoosenNA


Heel veel kilo`s kwijt en een nieuwe garderobe rijker!


Na vele pogingen om mijn overtollige gewicht kwijt te raken, heb ik tenslotte aangeklopt bij José.


Bij al de vorige pogingen (en sommige met een constant hongergevoel), gingen er wel steeds een aantal kilo`s af maar ze kwamen er ook steeds weer bij.


Nog één keer proberen om het kwijt te raken en dit keer voorgoed!!!


Wat mij het meest aansprak na de uitleg van José, was dat je wel vet (heel veel vet) maar geen spierverlies zou hebben. Dus met een volle boodschappentas maaltijden aan de slag.


Na enkele maanden “diëten” , zo voelt het helemaal niet hoor, ben ik eindelijk van die overtollige kilo`s (vet) verlost. Ik voel me beter, gezonder en fitter dan ik me in lange tijd heb gevoeld. Dankzij het hoge eiwitgehalte van de voeding heeft het me geen moeite gekost om het vol te houden. Totaal geen hongergevoel gehad. Lekkere maaltijden goed te combineren met heel veel verse groenten. Inclusief de heerlijke tussendoortjes (repen). En met de feestdagen ertussen, even meedoen met de rest (wel met heel veel vis), is het nu toch gelukt.


Heel veel kilo`s kwijt en een nieuwe garderobe rijker!


En nu met goede begeleiding van José afbouwen naar “gewone” voeding. En voor mijn gezondheid wel koolhydraatarm, daar ben ik me intussen wel bewust van geworden.


Iedereen succes gewenst!!


Corrie Joosen, Waalwijk.

Reactie plaatsen