Cindy Hoefnagel

Cindy Hoefnagel

CindyHoefnagelVOOR.jpg CindyHoefnagelNA.jpg 002


24 jaar en bijna 91 kilo, het roer moest radicaal om!


Ik had 2 doelen, 20 kilo eraf en in maat 38 kunnen passen.


2.5 maand na de geboorte van onze zoon ben ik op maandag 3 oktober van start gegaan.
De eerste week ging het allemaal wel goed, elke dag woog ik mezelf en schreef ik op hoeveel de weegschaal aangaf.
Ik dacht dat gaat goed, ik ben zo klaar ...!
De tweede week was veel moeilijker dan de eerste week maar ik heb het volgehouden... Na de eerste 2 weken werd het weer makkelijker.
Resultaat na 1 maand, prima!  De eerste maand heb ik niets gezondigd... helemaal niets. Super trots was ik op mezelf want ook ik houd van
een lekker hapje en drankje.
In de 2e maand heb ik elke week gezondigd... op zondagavond at ik met de rest mee... De rest van de tijd hield ik mezelf wel aan het dieet (inclusief veel water en groene thee, verder helemaal geen frisdrank of andere dranksoorten). Resulaat na 2 maanden was ruim over de helft!
Ik had mezelf voorgenomen t/m 23 december mezelf aan het dieet te houden en daarna pas weer vanaf 5 januari.
Op 23 december was ik het dubbele kwijt, het aantal kilo's mag niet worden genoemd, van de Voedsel en Warenwet en ik respecteer dat. Ik was er dus bijna, ik wilde immers 20 kilo kwijt maar nam daar geen genoegen meer mee... in totaal 25 kilo eraf werd het nieuwe doel.
Tussen 24 december en 5 januari heb ik nergens naar gekeken, of toch... ik heb vooral gekeken naar wat ik lekker vond. Veel of weinig koolhydraten?! Dat maakte niet uit, ik vond het lekker dus ik nam het. In de periode tussen 24 december en 5 januari ben ik wat aangekomen, maar die waren er ook weer snel af.
Intussen is het eind maart en ben ik meer dan mijn gestelde doel kwijt en een hele nieuwe garderobe rijker... ik ben van maat 42/44 naar 38 gegaan! Mijn doel bereikt.
Ik ben op dit moment op het punt dat ik mezelf door de weeks aan het dieet houd en in het weekend gewoon mee eet, ook dat stukje gebak of dat lekkere toastje.


Cindy Hoefnagel, Sprang-Capelle.


Reactie plaatsen