Waarom Mijn eigen Lijn?

Mijn eigen lijn® is een familiebedrijf wat zich in de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld op het gebied van afslanken. Dit doen wij door middel van het aanbieden van de best geselecteerde proteïne producten en voedingssupplementen (op natuurbasis), waarmee je op een veilige en verantwoorde manier gewicht verliest zonder dat je honger hebt of dat er tekorten ontstaan; je voelt je fitter en energieker hebt meer weerstand. Er zijn meerdere filialen in het land waar je terecht kunt voor professionele begeleiding bij het afslanken en het aanleren van een gezonder eetpatroon en leefwijze. Ook hebben we een webshop waar je alle producten direct online kunt bestellen.

Ik ben José van den Hoven en in Juni 2007 gestart met Mijn eigen Lijn®. Als ervaringsdeskundige met deze wijze van snel en verantwoord afvallen (ben zelf ook behoorlijk afgevallen!) en door het enorme succes van dit unieke concept met zijn groot assortiment, hoogste kwaliteit en zeer scherpe prijzen zijn er in de afgelopen jaren ontzettend veel mensen flink wat overgewicht kwijtgeraakt!


Mijn achtergrond

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg met name o.a. in het Waalwijkse Sint-Nicolaas Ziekenhuis op de afdeling Interne Geneeskunde en C.I.V.A. (Coronaire Intensieve Verpleeg Afdeling) ofwel Hartbewaking. 

Deze jarenlange ervaring blijkt een pré in het begeleiden van "Mijn eigen Lijn" klanten. Ook ben ik een aantal jaren actief geweest bij Thebe. Daarna ben ik een aantal jaren ondernemer geweest in verschillende branches. 


Door mijn ervaring in het ondernemerschap plus de know-how in de gezondheidszorg, doet het me een groot plezier om met "Mijn eigen Lijn", andere mensen te kunnen adviseren en begeleiden met hun overgewicht en aanverwante ongemakken naar gezond gewicht en te helpen in balans te blijven door het aanleren van een gezonder eetpatroon!

"Er is wel degelijk onderscheid in producten, dus ben ik blij dat we over unieke Mijn eigen Lijn® producten 

kunnen beschikken waarmee we professioneel onze klanten kunnen adviseren en begeleiden!"

Hoogste kwaliteit o.a. gewaarborgd door:

 • Hele productieketen van een product onder één dak;
 • Strenge veelvoudige controles in eigen laboratorium door specialisten;
 • Unieke hygiëne o.a. door werken in drukruimtes; afzuigsystemen en grondige reiniging van ruimten en machines;
 • Eénmalig gebruik van grondstofzakken/hulpmiddelen;
 • Dragen van witte jassen, haarkapjes, schoenslofjes en mondkapjes;
 • Gecertificeerd Vetenary; vrij van dierproeven en producten, zuiver plantaardig;
 • Koosjer verklaring.

Bovenstaande punten zijn de basis van een goede selectie van producten en producenten.

En dat alles voor zéér smakelijke producten, getest door professionele vakmensen.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Binnen korte tijd al flink wat kilo’s eraf.

Dat stimuleert!

Geen honger en je gewoon fit voelen! Ook zo fijn! En door de grote variatie en dus mogelijkheden in maaltijden heb ik het nooit als de welbekende ‘straf’ ervaren, zoals ik wel had met andere afvalpogingen.

Ellen Snijders

 • 20 jaar en 97 kilo, dat is niet best….;-(

  Ik dacht: “Dit lukt mij nooit!” Ik had nog nooit gelijnd en keek er toch een beetje tegenop. Uiteindelijk ben ik toch begonnen en het lukte prima! ..... Op dit moment ben ik veel afgevallen en zit letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. Ik kan nu alle kleren aan die ik wil, wat wil een vrouw nog meer?

  Jemain van Cromvoirt

 • Gemakkelijk om vol te houden

  Bereikte ik in het verleden altijd het moment dat lijnen niet meer leidde tot gewichtsverlies, waardoor ik de moed verloor en maar weer “verkeerd” ging eten, was dit met Mijn eigen lijn niet het geval. Gestaag verdwenen de kilo’s en voelde ik me weer prettig in mijn eigen lichaam.

  Marlies Beeks