Proteïne dieet

Al jaren is het proteïne dieet, ook wel eiwitdieet of koolhydraatarm dieet genoemd, populair. Dit is terecht, omdat de resultaten bij het dit dieet zeer succesvol zijn! Het proteïne dieet van Mijn eigen Lijn heeft de best mogelijke ingrediënten met een hoge biologische waarde en zijn zeer scherp geprijsd.

Wil je ook blijvend afslanken en op gewicht blijven? Heb je het te druk om te sporten of juist helemaal geen zin? Met het proteïne dieet van Mijn eigen lijn kun je met gezonde voeding verantwoord afvallen en blijvend gewicht verliezen zonder uren lang te zweten in de sportschool.

De voordelen van het proteïne dieet Mijn Eigen Lijn

 • Blijvend, snel en verantwoord VET verliezen;
 • Zónder hongergevoel; vele kilo’s iedere maand.
 • Gunstig voor hart- en bloedvaten, bloeddruk en darmen;
 • Géén jo-jo effect, je leert tevens een gezonder eetpatroon aan;
 • Je voelt je energiek en vitaal;
 • Deskundige antwoord op al je vragen!
 • Groot assortiment producten, ook kant en klaar
 • Gemakkelijk en eenvoudig

Hoe werkt het proteïne dieet

Dat het proteïne dieet Mijn eigen lijn werkt, weten we zeker! Maar hóe het werkt, willen wij je graag ook vertellen. Door de achtergronden van het dieet te kennen kun je je beter aan de regels kunnen houden, waardoor het proteïne dieet een grote kans van slagen heeft.

Eiwitten zijn belangrijke bestanddelen van onze voeding, want het is een onmisbare bouwstof voor ons lichaam. Eiwitten zorgen, naast vetten en koolhydraten, voor energie. Eiwitten worden in ons lichaam afgebroken tot aminozuren die nodig zijn voor de opbouw van spieren en organen, de botten, het zenuwstelsel en het bloed. Sommige aminozuren kan het lichaam zelf produceren, maar andere moeten worden toegevoegd door middel van voeding. Iemand die te weinig eiwitten tot zich neemt, zal zich slap gaan voelen en een verminderde weerstand gaan ontwikkelen. Met het proteïne dieet van Mijn eigen Lijn eet je veel (plantaardige) eiwitten, zeer weinig vetten en weinig koolhydraten.

Omdat het lichaam weinig koolhydraten of vetten als brandstof heeft, gaat het zoeken naar een andere energiebron. Lichaamsvet is ook een goede brandstof en tijdens het proteïne dieet ofwel ketogeen dieet, zal het lichaam overgaan op het verbranden van deze vetten.

Dit proces begint ongeveer 2-3 dagen na het starten van het dieet. Je komt dan in de ketose. Bij de omschakeling naar een vetverbranding komen er ketonen vrij, die zijn te meten aan de hand van een ketostix. Door middel van het staafje in de urine te houden kun je zien of je in de vetverbranding bent. Verkleurt het staafje, dan doet het dieet haar werk goed.

Bijwerkingen proteïne dieet

Als je door het volgen van het proteïne dieet Mijn eigen Lijn in de vetverbranding komt, kun je je in de eerste paar dagen wat slapjes voelen, hoofdpijn en spierpijn kunnen krijgen en een onfris ruikende adem hebben. Deze verschijnselen zijn normaal die na een paar dagen verdwijnen. We raden aan tijdens het volgen van dit eiwitdieet veel water te drinken zodat de afvalstoffen snel het lichaam verlaten.

Je verliest geen spiermassa bij het gebruik van het proteïne dieet. De hoogwaardige producten van dit eiwitrijk dieet zorgen voor behoud van de spiermassa, geven een voldaan gevoel en het overschot aan proteïne wordt als energie gebruikt en niet opgeslagen als vet. Door het weglaten van de koolhydraten tijdens het proteïne dieet, door koolhydraatarm eten te nuttigen, word je bloedsuikerspiegel stabiel. Dit merk je al snel doordat je zoete trek verdwijnt! Tijdens het proteïne dieet heb je ook geen hongergevoel! En dat is tijdens het gezond afvallen toch maar mooi meegenomen!

Tijdens het proteïne dieet wordt sterk aangeraden om je voedingssupplementen als aanvulling altijd te gebruiken.

Mijn eigen Lijn adviseert de volgende (natuurlijke) voedingssupplementen:
 • Multi Vitaminen (verschillende mogelijkheden, aangepast aan jou)
 • C-1000
 • Ca/Mag (met of zonder Vit. D en K - aangepast aan jou)
 • Kelp (aangepast aan jou)
 • Kalium
 • O Marine capsules

Voor wie is het proteïne dieet geschikt?

Iedereen die een normale gezondheid heeft kan het dieet volgen. Mocht je twijfelen over je gezondheid, dan kun je altijd bij een van onze deskundigen van het proteïne dieet Mijn eigen Lijn terecht. Wij staan graag voor je klaar!

Een proteïne dieet is niet geschikt voor:
 • vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;
 • personen met nieraandoeningen;
 • personen met leveraandoeningen.

Heb je diabetes type 1 of 2? Overleg dan met je huisarts en stel ons de vraag over het proteïne dieet. Het dieet is heel geschikt om gedurende een bepaalde periode te volgen. Daarbij leer je bij Mijn eigen Lijn een gezondere levensstijl aan om op je gewicht te blijven! Mijn eigen Lijn is een succesvol, verbeterd proteïne dieet, waar onder deskundige begeleiding, snel en verantwoord afvallen mogelijk is, zonder tekorten voor het lichaam en zonder honger! Succes verzekerd!

De met zorg geselecteerde producten van gerenommeerde producenten (geen Chinese toestanden!), zijn zéér scherp van prijs en hebben een uitstekende kwaliteit !

Met het koolhydraatarm dieet weekmenu en ruime assortiment is afvallen een eitje !
Reactie plaatsen