“Niet langer jojo-en maar gezond en blijvend afvallen, zonder hongergevoel. Start vandaag nog met jouw gezonde levensstijl.”

Je weet dat een gezonde levensstijl nodig is om je goed te voelen. Om lekker in je vel te zitten. De dingen te kunnen doen die je graag wilt. Maar toch schiet het er vaak bij in.

Vind je het ingewikkeld? Of heb je al zoveel geprobeerd, maar niets hielp of was blijvend?

Naast de onzekerheid over je uiterlijk zijn er tal van gezondheidsproblemen waarmee je te maken kunt krijgen. Afvallen doe je dan ook niet alleen om beter in die broek te passen. Het is noodzakelijk om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Overgewicht brengt vele gevaren met zich mee:

 • Hart- en vaatziekten
 • Diabetes
 • Gewrichtsklachten
 • Ademhalingsproblemen
 • Of erger…

Maar waarom werkten al die diëten dan niet?!

Vreemd hé, dat diëten niet werkt…

Dat kan ook niet anders, je lichaam stelt zich er op in, het metabolisme past zich aan.

Normaal gesproken heeft iedereen die niet lijnt een suikerstofwisseling.
Dat betekent, dat het lichaam energie ontleent aan datgene wat je eet. Meestal zijn dat koolhydraten, suikers en verkeerde vetten. Je bloedsuikerspiegel reageert daarop door een hogere, en dan weer een lagere waarde te hebben, afhankelijk van wat je eet.

Het hongergevoel geeft aan dat je bloedsuiker laag is en wanneer je iets eet gaat de bloedsuikerspiegel omhoog en zakt het hongergevoel. Ga je lijnen om overtollig gewicht kwijt te raken, dan doen de meeste diëten dit met calorie-beperking. Je zet jezelf op rantsoen.

Vaak leidt dit ertoe dat je lichaam essentiële stoffen tekort komt. Je lichaam past zich hierop aan door stoffen op te slaan zodat het met minder voedsel kan werken. Mensen zeggen dan vaak dat ze al dik worden bij het kijken naar een glas water!

Dat geeft al aan, dat het metabolisme veranderd is en gewicht verliezen heel moeilijk zal gaan. Bovendien zal je het veel minder lang volhouden. Je wordt humeurig, want je hebt honger, zeker in het begin.

Een gezonde levensstijl aanleren

De enige manier om blijvend af te vallen is door een gezonde levensstijl aan te leren. Een levensstijl waar jij je goed bij voelt. Die makkelijk vol te houden is. Gemakkelijk in jouw leven in te passen valt.

“Mijn eigen Lijn” is een wetenschappelijk onderbouwde manier om overtollige vetmassa efficiënt aan te pakken, zonder het jojo-effect.Tijdens dit eetplan leer je een gezonder eetpatroon aan om op gewicht te blijven.

Bij “Mijn eigen Lijn” gebruik je alleen onze maaltijden. Die zijn gebaseerd op hoogwaardige proteïnen, weinig koolhydraten en suikers, aangevuld met noodzakelijke vitaminen en mineralen en toegestane groenten.

Voordelen van je gezonde levensstijl met “Mijn eigen Lijn”:

 • Blijvend, snel en verantwoord VET verliezen
 • Zónder hongergevoel; vele kilo’s iedere maand
 • Gunstig voor hart- en bloedvaten, bloeddruk en darmen
 • Géén jojo-effect
 • Je leert een gezonder eetpatroon voor blijvend resultaat
 • Voel je energiek en vitaal
 • Deskundige begeleiding (en stok achter de deur!)

Mijn eigen Lijn: een volwaardige en
verantwoorde manier van “anders” eten.”

Geen verlies van spiermassa

Veel diëten zorgen voor een verlies aan spiermassa. En dat terwijl juist spieren helpen om vet te verbranden. Effectiever en gezonder is het dan ook om met hoogwaardige, kwalitatieve, eiwitrijke producten van “Mijn eigen Lijn” in de vetverbranding te komen.

Je eet minimaal 4-5 maaltijden per dag. Aangevuld met toegestane groenten en belangrijke voedingssupplementen. Deze vullen de tekorten aan die ontstaan door het weglaten van “gewone” voeding. Daarbij drink je minimaal 2/2.5 liter water per dag.

Het lichaam komt in het zogenaamde ketose proces en wordt gedwongen de vetreserves aan te spreken zonder dat je het lichaam tekort doet.

Spieren blijven intact, let op, dit is belangrijk, want het hart is ook een spier en het lichaam heeft niet het idee dat het aan het lijnen is, met andere woorden:

 • Je voelt je supergoed
 • Energiek
 • Je bent niet moe
 • Niet humeurig
 • Niet hongerig
 • En je verliest nog vet ook!

Testimonials

“Het is toch een waanzinnig idee dat je binnen enkele maanden ’n paar kledingmaten minder hebt?”

– Sandra Bijl

“Ik ben blij dat ik het dieet heb gevolgd. Ben van maatje 52 naar 42 gegaan. Ben weer gaan sporten, heb meer energie, heb tijdens het dieet geen honger gehad. Als ik knabbeltrek had, had Jose daar ook iets voor.”

– Yvonne Veldhuizen

Het idee dat mijn lijf mijn eigen vet verteert vind ik prachtig. Nu ben ik heel veel kilo’s kwijt! Ik heb nog een stukje te gaan en dan zit ik in mijn gezonde BMI. Dat had ik nooit gedacht. Ik ben erg gelukkig!!!”

– Corrie Brok

Coaching is belangrijk want alleen dan kan 300% resultaat behaald worden

Je kunt met het eetplan van “Mijn eigen Lijn” niet smokkelen. Als je eenmaal goed in de vetverbranding zit, in ketose, heb je 300% resultaat! Maak je bewust of onbewust toch een foutje, dan raak je uit ketose en heb je 2/3 dagen nodig om weer goed in de vetverbranding te komen…

Controle is dus heel belangrijk, als stok achter de deur, maar ook voor vragen, adviezen, tips en ondersteuning! Niet iedereen kan en mag klakkeloos dit eetplan volgen. Vandaar dat controle en know-how van de persoon in kwestie van essentiëel belang is en zeer motiverend werkt!

Afvallen mag de gezondheid niet schaden. Het moet geen doel op zich zijn maar een manier om gezonder te leven. Afslanken moet dus op een verantwoorde manier gebeuren!

Daarom werken wij met een persoon specifieke meting. Aan de hand van je persoonlijke gegevens zoals lichaamslengte, lichaamstype en leeftijd worden de volgende meetgegevens vastgelegd:

 • Gewicht
 • BMI
 • Vetpercentage en vetmassa
 • Vetvrije massa
 • Lichaamsvocht
 • Je ideaalwaarden (streefbereik)
 • Het volledige bot mineraal in het volledige bot
 • De metabolische leeftijd (je echte leeftijd)
 • Het visceraal vetpercentage (d.w.z. het vet rondom de organen!)

De eerste dagen is het even wennen

De overgang naar een gezonde levensstijl is de eerst dagen even wennen. Je kunt enkele dagen last hebben van ontgiftingsverschijnselen in meer of mindere mate. Dit kan zich uiten in hoofdpijn, misselijkheid, neiging tot overgeven, stemmingswisselingen en een algemeen gevoel van onbehagen.
Let wel: dit komt door het vrijkomen van je eigen afvalstoffen, die circuleren in je bloed!

Door het drinken van meer water en/of kruidenthee verdwijnen deze gifstoffen uit je systeem en zullen de klachten verdwijnen. Je lichaam wordt gereinigd en komt in de vetverbranding.

Je zult je snel weer beter en veel energieker voelen. Je moet hier echter wel even doorheen.
Een goede, professionele coach informeert en begeleidt in het proces van verantwoord afvallen. Coaching is daarom aan te raden, maar niet verplicht.

Huisartsen en specialisten raden “Mijn eigen Lijn” aan

Huisartsen en specialisten (o.a. cardiologen) hebben vertrouwen in de werkwijze van Mijn eigen Lijn en verwijzen steeds vaker mensen met overgewicht door. En dat is een goede zaak!
Indien nodig nemen wij dan ook contact op met de huisarts en/of specialist wanneer overleg nodig is.

Met sommige medicijnen of lichamelijke aandoeningen is het niet raadzaam om met dit eetplan of elk ander eiwitrijk of proteïne dieet te starten. Overleg daarom altijd met de coach van “Mijn eigen Lijn” en met je huisarts of specialist.

Professionele begeleiding en advies zijn onmisbaar voor je gezondheid en succes!

Vele mensen zijn je, met groot succes, voorgegaan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat “Mijn eigen Lijn” voor jou kan betekenen? Aarzel niet, en neem contact met ons op.

Woon je niet in de buurt en wil je ook met het programma beginnen?
Neem dan contact op met “Mijn eigen Lijn” voor begeleiding per email en verzending per PostNL.

Via internet bestellen?

Bestellen kan gemakkelijk en snel via onze webshop:

Mijn eigen lijn webshop

Maar natuurlijk kan je ook per e-mail: info@mijneigenlijn.nl of telefoon 0628775154 je bestelling opgeven.

Ja! Vertel mij meer over Mijn eigen Lijn!