Benieuwd naar ervaringen?

Mijn eigen Lijn heeft veel enthousiaste klanten die graag hun ervaringen kwijt willen. Hieronder zie je hoe enthousiast zij zijn. Wij noemen geen aantal kilo's gewichtsvermindering omdat de Voedsel- en Warenwet dat niet toestaat en wij respecteren dat.

Zij beschrijven wel op welke manier zij dat hebben bereikt.

Wat een blije mensen!

Marleen Jansen

Vorig jaar maart woog ik 149 kilo en had ik veel problemen: hoge bloeddruk, vocht vasthouden, weinig lucht, niet meer goed kunnen lopen en ik zat werkelijk vast in de bekende vicieuze cirkel. Dus zag ik maar één oplossing: een onomkeerbare maagverkleining; dan zou ik vanzelf wel afvallen dacht ik.


Bij mij is de operatie niet gelukt vanwege een te grote lever. De chirurg vertelde me na de operatie: “Mevrouw, gaat u eerst maar eens 20 kilo afvallen en dan kijken we verder”. Daar kon ik mee naar huis en dacht bij mezelf: dan doe ik het zelf wel. De eerste 20 kilo gingen er langzaam af tot 129 kilo, maar er moesten er nog veel meer af en ik realiseerde me dat ik hulp nodig had, niet door een operatie, maar door goede adviezen, aangevuld met producten. Ik ben op internet gaan zoeken en de site van Mijn Eigen Lijn tegen gekomen. Kritisch, zeer kritisch was ik. Ik heb nooit geloofd in deze vorm van afvallen, maar wat ben ik blij dat ik doorgezet heb en José heb gebeld.....


Lees op deze pagina het hele verhaal over hoe Marleen 7 kledingmaten verloor door Mijn Eigen Lijn!! 


Mijn eigen lijn ervaring

"Ik viel na de eerste week al af en ik had totaal geen honger gevoel"
"Ik heb me nog nooit zo topfit en fijn gevoeld als nu"

Het zat al een tijdje in mijn hoofd om te gaan beginnen met afvallen. Eerst op mijn eigen manier een poging gedaan om wat kilo’s kwijt te raken, maar ik kwam toch weer in het weekend in de verleiding met lekker eten/snoepen etc. En ik dacht, dit kan echt niet langer meer zo en wil van mijn kilo’s af. Woog ook te zwaar, maar liefst 77,2 kilo. Ik voelde me er niet lekker meer bij. Dus ik dacht, ik ga mijn tante (José) eens om advies vragen. Veel informatie gekregen wat "Mijn eigen Lijn" precies inhoud. Ik wilde het een kans geven en het gaan uitproberen. Wie niet waagt, wie niet wint. 


Ik moest wel behoorlijk wennen aan de kleine hoeveelheid eten. Ik kan me nog herinneren dat ik toen dacht, jeetje moet ik dit gaan eten en vooral zo’n kleine hoeveelheid? Dit gaat me nooit lukken en ik krijg straks echt te veel honger dat wil je niet weten. Na het uitproberen van "Mijn Eigen Lijn" ging het al aardig goed. Ik viel na de eerste week al af en ik had totaal geen honger gevoel. Na dit weekje voelde dit al meteen goed! En probeerde vol te houden en door te gaan.


Ik had een doel voor mezelf gesteld en dat is afvallen. Week na week viel ik af en voelde me er steeds prettiger bij. Begon het na een aantal weken al te merken aan mijn lichaam en zelfs mijn kleding begon losser te zitten. Ik had nooit gedacht dat ik dit vol zou houden. Het klinkt heel raar, maar ik heb er vanaf het begin tot nu geen moeite mee gehad. Gek hè? En was al zo blij dat er ook lekkere dingen zijn zoals repen, koekjes, chips, wafels. Noem het maar op of ze heeft het in haar assortiment. Als dit lekkers er niet was geweest dan had ik er wel moeite mee gehad. 


Ik heb me nog nooit zo topfit en fijn gevoeld als nu. En krijg dag na dag alleen maar hele lieve complimentjes van iedereen. Hoe leuk is dat. Het was de moeite waard!! Weg met de kilo’s en Win-Win situatie.


Deze dame is weer helemaal gelukkig!

 

...wát ben ik blij dat ik dat ook gedaan heb!

Ik heb al veel diëten geprobeerd in mijn leven, maar het bleef altijd bij 8 tot 10 kilo eraf hangen.

Toen ik hoorde van Marleen (Jansen) hoe goed het bij haar ging met “Mijn eigen Lijn” dacht ik het is het proberen waard; wát ben ik blij dat ik dat ook gedaan heb!


Marlène vóór Mijn Eigen Lijn     Marlène ná Mijn Eigen Lijn

            

De eerste week was het even wennen, want het is natuurlijk een omschakeling maar daarna ging het vanzelf; en een grote keuze aan maaltijden! En wat het mooiste was van alles, ik ging al snel die kilo’s eraf voorbij, ik ben nu het dubbele aantal kilo’s lichter en heel blij!

Marlène, Waalwijk.

De kilo's blijven eraf gaan, mijn doel komt steeds dichterbij!

Ik zie in mijn beroep veel problemen met Diabetes Mellitus en vaatproblemen en dan ga je toch nadenken. De kans met mijn (over)gewicht geeft daar wel een vergroot risico op..


Maikel vóór Mijn eigen lijn               Maikel ná Mijn eigen lijn!

                    

Al jaren liep ik rond met fors overgewicht, dat gezien mijn vak als orthopedisch schoenmaker met veel bukken niet handig was.

Toen ik in februari 2017 mijn eigen zaak in schoenreparatie erbij opstartte, werd ik toch geconfronteerd met mijn gewicht en alsmede daardoor mijn fitheid en uithoudingsvermogen.

Hardlopen ging niet meer, want daar ik kreeg ik lichamelijke klachten door.

Fitness heb ik geprobeerd maar dat was niks voor mij.

Ik zie in mijn beroep veel problemen met Diabetes Mellitus en vaatproblemen en dan ga je toch nadenken. De kans met mijn (over)gewicht geeft daar wel een vergroot risico op.

Toen ik tijdens mijn werk een klant hielp en het daarover had, begon die over Mijn eigen Lijn van José van den Hoven.

Mijn klant was razend enthousiast en was al behoorlijk wat afgevallen. Zelf had ik toen zoiets van, misschien is dat wat maar ik kan het zelf ook wel.

Ik ben toch maar eens op de website gaan kijken en heb het in mijn achterhoofd gehouden.

Het werd steeds moeilijker om in de reguliere winkels kleding te kopen en dat begon wel te knagen.

Tijdens de zomervakantie heb ik uiteindelijk er toch voor gekozen om een afspraak te maken bij Mijn eigen Lijn. (dit omdat ik de vakantiefoto`s had bekeken..)

Na een introductiegesprek met José was ik er van overtuigd dat dit iets voor mij was.

Ik had als doel voor mezelf gezet dat ik op oudjaarsavond pas zou eten en drinken wat ik wilde en dat ik vanaf 6 augustus aan het dieet zou beginnen.

De eerste 2 weken waren wel wennen omdat ik goed moest plannen wanneer, hoe vaak en wat ik moest eten. Er was zoveel keus in producten!

En ik was telkens bang dat ik honger zou krijgen, maar dat viel reuze mee.

Uiteindelijk was ik na 2 weken al 10 kg kwijt. Dat gaf een behoorlijke stimulans.

Ik kreeg er zin in, want ik had géén honger en de kilo`s vlogen eraf.

Het eten werd ook steeds lekkerder. Mijn vrouw is een keukenprinses en verzon heel veel verschillende gerechten die ik wel mocht hebben. Daarnaast kreeg ik ook door wat ik aan producten lekker vond.

Het afvallen ging zo snel dat ik half september met hardlopen ben begonnen (samen met mijn vrouw en Evy).

Door de rustige opbouw van hardlopen en de afname van het gewicht ging het steeds makkelijker.

Ik weet nog dat ik in het begin dacht dat het moeilijk zou zijn om geen vlees, vis en brood te kunnen pakken, maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn.

Inmiddels ben ik in week 14 beland en heb al een paar keer wat vis op en een paar glaasjes champagne; je moet ook wat te vieren hebben hé 😉

De kilo’s blijven er af gaan en het hardlopen wordt steeds leuker, en ik heb ‘s avonds veel meer energie over.

Mijn doel dat ik voor ogen had komt steeds dichterbij. Ik kan niet wachten om te leren hoe ik op gewicht kan blijven en dat duurt niet lang niet meer..


Wordt vervolgd!


Maikel, Waalwijk.

Wat ben ik trots op mezelf!

Ook ik ben super trots op mezelf en kan niet wachten dat het weer mooi weer wordt zodat ik weer 

gezellige jurkjes aan kan. 😉 Nogmaals heel erg bedankt.


           Heidi vóór Mijn eigen lijn                           Heidi ná Mijn eigen lijn!

Heidi voor Mijn eigen lijn Heidi afgevallen met Mijn eigen lijn

Hier mijn verhaaltje....

Ik schommel normaal elke winter en zomer zo tussen de 5 kilo en ach daar was ik tevreden mee maar door een hectisch en mega druk jaar waar de snelle hap centraal stond heb ik geen kans gezien om m'n "wintervachtje" eraf te lijnen met als resultaat dat er nog eens een aantal kilootjes bij waren gekomen (die eeuwige strijd ook.....zucht)


Afgelopen januari stond ik op m'n weegschaal en was bij mij de maat vol, hier voelde ik me ècht niet prettig meer bij, die berg was voor mij veel te hoog om er "zelf" mee aan de slag te gaan en dus heb ik de hulp ingeroepen van José en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan: gewoon lekker eten en wat ik nog het allerbelangrijkste vond: je hebt gewoon absoluut geen honger! 

De eerste week had ik wel zoiets van "pff waar ben ik aan begonnen", maar dat was snel voorbij; je lichaam moet gewoon even in die vetverbranding komen, daarna vlogen de kilo's er af! Ja, Mijn eigen lijn kost inderdaad wat, maar als je een jaarabonnement bij een goede sportschool afsluit ben je ook veel geld, tijd en inspanning kwijt.

Ik ben inmiddels zo'n kleine "4 winters" aan gewicht kwijt en voel me fantastisch, veel fitter ook...


Laat die zomer maar komen, ik ben er klaar voor !!!

Heidi, Waalwijk.

En nu is het mooi geweest!

Een druk bestaan, lange werkdagen en altijd met eten bezig zijn. Het gevolg is heel onregelmatig eten, ontbijt overslaan, geen tijd voor de lunch dus maar vlug een broodje, tijdens je werk veel proeven en dan ’s avonds pas om negen uur aan tafel.


Je bioritme zit totaal in de war en je gaat met een opgeblazen gevoel naar bed.

Dit ging al een aantal jaren zo met het gevolg dat er elk jaar een paar kilo bij kwamen en daar kreeg ik last van.


          Anneke vóór...                      Anneke ná!

Anneke voor Mijn eigen Lijn Anneke afgevallen met Mijn eigen lijn


Mijn schoonzusje was met Mijn eigen Lijn goed afgevallen, ze zag er goed uit en was er ook heel positief over. Ik dacht, dat wil ik ook.

Haar uitleg over de werkwijze heeft mij doen besluiten José te bellen voor een afspraak en ik kon gelijk komen.


Op 28 september was mijn eerste afspraak. Samen hebben we beslist dat het verlies van 7 à 8 kilo voldoende zou zijn en ik ben gelijk met volle moed begonnen. Even later had ik mijn doel bereikt. Dit was vetmassa, verdwenen op de goede plekken.


In de periode heb ik geen enkel moment van zwakte gehad. Je voelt dat het goed gaat en dat geeft je een geweldige motivatie.


Mijn eigen Lijn is een goede en verantwoorde aanrader, ook voor mensen die snel een aantal kilo’s kwijt willen.


José, bedankt voor de support.

Anneke, Waalwijk.

Binnen korte tijd al flink wat kilo’s eraf. 

Dat stimuleert!

April 2014: eindelijk was ik weer op dat punt: de kilo’s moesten eraf! Maar hoe?! Ik als echte ‘lekkere eter’…..


Ik had alweer diverse keren een start gemaakt met het dieet van de welbekende blonde Nederlandse bekendheid, maar dat mocht niet meer baten….


Ik moest iets anders proberen en dus speuren op internet. Zo kwam ik uit bij Mijn eigen lijn. Na de hele website doorlopen te hebben en vooral ook alle ervaringen gelezen te hebben, wist ik dat ik dit moest proberen.


         Ellen vóór...                             Ellen ná!

Ellen voor Mijn eigen Lijn Ellen afgevallen met Mijn eigen lijn


Ik heb de telefoon gepakt en direct een afspraak gemaakt met José. Dat is één van mijn beste besluiten van 2014 geweest. Wat een keuze aan diverse producten! In het begin heb ik vooral veel verschillende producten geprobeerd en natuurlijk zitten er producten bij die je minder smakelijk vindt, maar er is zo ontzettend veel keuze dat er zeker zoveel producten bij zitten die je wel lekker vindt! 


Geen honger en je gewoon fit voelen! Ook zo fijn! En door de grote variatie en dus mogelijkheden in maaltijden heb ik het nooit als de welbekende ‘straf’ ervaren, zoals ik wel had met andere afvalpogingen.


Binnen korte tijd al flink wat kilo’s eraf. Dat stimuleert! Nu, na 9 maanden ben ik zelfs meer afgevallen dan ik had gedacht! Het lukt me de afgelopen maanden ook goed om op gewicht te blijven door de producten van Mijn eigen lijn te combineren met ‘gewoon’ eten, zelfs tijdens de feestdagen. 

Kortom: niet meer twijfelen, maar doen!!!!


Ellen, Kaatsheuvel. 

20 jaar en 97 kilo, dat is niet best….;-(

Mijn moeder kwam iemand tegen, die ook was afgevallen met “Mijn eigen Lijn” waaraan ze vroeg: “Je bent toch niet ziek?” “Nee, Mijn eigen Lijn”, was haar antwoord….

Uiteindelijk besloten mijn moeder en ik om een week later een afspraak te maken, om te kijken wat voor ons de mogelijkheden waren. Een dag voor de afspraak ben ik nog een keer goed gaan eten bij Mc Donalds, waarna ik op maandag mijn afspraak had.

Natuurlijk waren er mogelijkheden voor mij en ik moest veel afvallen…

Ik dacht: “Dit lukt mij nooit!” Ik had nog nooit gelijnd en keek er toch een beetje tegenop. Uiteindelijk ben ik toch begonnen en het lukte prima!


      Jemain vóór Mijn eigen Lijn             Jemain ná Mijn eigen Lijn!

Jemain voor Mijn eigen Lijn Jemain afgevallen met Mijn eigen Lijn


Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen.

De periode van 4 maanden zijn achteraf best meegevallen. Op sommige momenten zat ik er echt doorheen, voornamelijk in het weekend waar de wijntjes toch rijkelijk vloeien. Ik heb moeten leren van de zoete witte wijn af te blijven en over te stappen naar droge witte wijn met ijs, maar dat bevalt inmiddels prima!


Op dit moment ben ik veel afgevallen en zit letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel. Ik kan nu alle kleren aan die ik wil, wat wil een vrouw nog meer?

Mensen zeggen nu vaak: “En nu nog volhouden!” Dat klopt ook, het is inderdaad iets waar je altijd rekening mee moet houden, maar dat heb ik er graag voor over. Ik kan en doe nu alles wat ik wil in combinatie met de gewoontes die ik vanuit Mijn eigen Lijn heb meegekregen. Een dag later kan ik mezelf ook wel motiveren wat rustiger aan te doen.


José, bedankt voor alle steun en de leuke tijd! Ondanks dat het soms niet makkelijk was, was jij er om mij weer te motiveren!


Jemain, Waalwijk.

De kilo’s vliegen eraf!

Na al van alles geprobeerd te hebben en nergens echt succes mee gehad te hebben, heb ik mij als laatste redmiddel aangemeld bij Mijn eigen Lijn in Waalwijk. 


Toen in augustus een leuke blouse niet meer paste, was ik het echt beu en heb direct een afspraak gemaakt bij José om langs te komen. 


Hier heb ik een goede uitleg gekregen en ben met het starterspakket vol goede moed naar huis gegaan. 

En ik moet zeggen: je hebt écht geen honger en als je op de weegschaal staat geloof je je eigen ogen niet!


             Rianne vóór...                     Rianne ná! 

Rianne voor Mijn eigen lijn Rianne afgevallen met Mijn eigen Lijn


De kilo’s vliegen eraf!


En er is héél veel variatie om te eten en te drinken! En ook belangrijk: je mag lekker een koekje van Mijn eigen Lijn bij de koffie of de thee… 


Echt: zonder Mijn eigen Lijn zou het mij niet gelukt zijn om al die kilo’s kwijt te raken! 

Ben er erg blij mee!


Rianne, Drunen.

Geen hongergevoel en heel energiek!

5 jaar geleden ben ik begonnen om iets aan mijn gewicht te doen. Daarvoor heb ik ook al vele pogingen gedaan. Ik woog toen ruim 105 kg. Mijn vriend stopte met roken en ik begon hem te steunen met serieus gewicht verliezen. Het ging prima; met 2 krantenwijken, zwemmen en minder eten natuurlijk. Helaas moest ik hiermee stoppen door problemen met mijn knieën en veranderende werktijden. Daardoor kwam ik weer 15 kg aan. Ik kon de knop niet meer omzetten in mijn hoofd. Totdat mijn schoonzus en haar man zulke goede resultaten hadden bij Mijn eigen lijn.

Ik was eerst erg sceptisch, maar het liet me niet los. Ik ben begonnen omdat het een andere manier van eten is.

           Corrie vóór...                       Corrie ná!

Corrie voor Mijn eigen lijn Corrie afgevallen met mijn eigen lijn

 Je mag alles eten als het maar producten zijn van Mijn eigen lijn. Heerlijk, ik hoef niet te minderen. Gewoon niets anders dan deze producten en verse groente, zo gemakkelijk. Het is wel even wennen, maar je wordt heel creatief. Ik hou een eetdagboek bij. Ik heb geen hongergevoel en ik voel me heel energiek. Het idee dat mijn lijf mijn eigen vet verteert vind ik prachtig. Nu ben ik heel veel kilo’s kwijt! Ik heb nog een stukje te gaan en dan zit ik in mijn gezonde BMI. Dat had ik nooit gedacht. Ik ben erg gelukkig!!!


Corrie, Sprang Capelle.

Nu was het moment gekomen om het roer drastisch om te gooien!

Vele kilo’s lichter! Naar een gezond gewicht:


Het enorme gewichtsverlies van een goede vriend heeft me over de streep getrokken om ook te gaan starten met Mijn eigen lijn om eindelijk een evenwichtig en gezond gewicht te bereiken. Ik benoemde mezelf, maar vooral mijn gezondheid tot doel en wilde hier helemaal voor gaan. 


Door een heftige periode waarin ik tot twee keer toe met borstkanker geconfronteerd werd, was mijn gewicht door alle behandelingen en emoties weg eten alsmaar toegenomen. Nu was het moment gekomen om het roer drastisch om te gooien. Net voor de zomervakantie ben ik gestart en heb ik me vol overgave gestort op de dieetproducten en de nieuwe levensstijl die me werd uitgelegd door José.


    Marlies vóór Mijn eigen Lijn            Marlies ná Mijn eigen lijn!

Marlies voor Mijn eigen Lijn Marlies afgevallen met Mijn eigen lijn


Bereikte ik in het verleden altijd het moment dat lijnen niet meer leidde tot gewichtsverlies, waardoor ik de moed verloor en maar weer “verkeerd” ging eten, was dit met Mijn eigen lijn niet het geval. Gestaag verdwenen de kilo’s en voelde ik me weer prettig in mijn eigen lichaam. 


Het was elke keer opnieuw een feestje om te kiezen uit het gevarieerde aanbod uit het winkeltje. Dit maakte het gemakkelijk om het vol te houden. Mijn streefgewicht heb ik inmiddels bereikt en ook mijn eetpatroon heb ik op een gezonde manier bijgesteld. Enkele producten zal ik blijven gebruiken; gewoon omdat ik ze lekker vind en omdat ze goed voor me zijn.


Ik ben dankbaar en blij dat ik samen met José dit pad heb bewandeld en kan het iedereen aanbevelen!

Marlies, Waalwijk.