Download dit E-book en ontvang gratis voedingstips!
Direct Toegang
X
Download dit E-book en ontvang gratis voedingstips!
50% Complete
Omdat afvallen niet over één nacht ijs gaat wil ik je graag ook na ontvangst van het e-book voedingstips sturen die jou helpen bij het afvallen.

Page content

Mijn eigen lijn Waalwijk (hoofdvestiging)

José van den Hoven

José van den Hoven

Mijn eigen Lijn Waalwijk

Mijn eigen Lijn Waalwijk is gestart in Juni 2007.

Na ruim 25 jaar in de gezondheidszorg gewerkt te hebben ben ik, puur uit enthousiasme, gestart met mijn afslankpraktijk Mijn eigen Lijn.

Inmiddels als ervaringsdeskundige, waarbij ik behoorlijk wat kilo’s zonder honger of tekorten ben kwijtgeraakt, was ik zó enthousiast dat ik anderen wilde helpen om óók op een snelle en verantwoorde manier overgewicht te verliezen!  Verantwoord, gezondheid voorop, dat is een vereiste. Want je hebt het over je lichaam, waar je je hele leven in mag wonen en waar je dus zuinig op moet zijn. Steeds meer artsen sturen mensen met gezondheidsrisico’s door overgewicht naar me door en hebben vertrouwen in ons totaalconcept. Dat is ook niet voor niets! Wanneer er contra-indicaties zijn schromen we niet om met de huisarts of specialist te overleggen.

Mogen wij u helpen naar gezond gewicht?

En u tevens een gezondere leef- en eet wijze aanleren waardoor u in balans kunt blijven? Want we hebben tenslotte allemaal levenslang en een goed advies en/of een stok achter de deur is geen overbodige luxe! Overgewicht kan bovendien, buiten het ethische aspect, tal van andere vervelende gezondheidsklachten veroorzaken zoals hart- en vaatziekten, diabetes, rugklachten, gewrichtsklachten, kortademigheid, darmproblemen, slechte conditie, noem maar op! Is het dan niet beter om te voorkomen in plaats van te genezen?! In een vertrouwde omgeving met persoonlijke aandacht, persoonlijke begeleiding en coaching, op een open en duidelijke manier, samen werken naar gezond gewicht en een gezondere levensstijl waarmee u op gewicht kunt blijven en in balans ! Bent u geïnteresseerd in de producten en wilt u meteen aan de slag? Bekijk dan ons assortiment www.mijneigenlijnshop.nl

Mijn eigen Lijn: al jaren het béste proteïne dieet! Eerlijk, verantwoord en vertrouwd.

U bent van harte welkom!

José van den Hoven

info@mijneigenlijn.nl

J. Israëlsstraat 13

5143 JK Waalwijk

0416-339027

06-28775154

KvK: 18069499