Download dit E-book en ontvang gratis voedingstips!
Direct Toegang
X
Download dit E-book en ontvang gratis voedingstips!
50% Complete
Omdat afvallen niet over één nacht ijs gaat wil ik je graag ook na ontvangst van het e-book voedingstips sturen die jou helpen bij het afvallen.

Page content

Mijn eigen lijn Sprang-Capelle

 

Rina Hoefnagel

Rina Hoefnagel

Mijn eigen Lijn Sprang Capelle

Mijn eigen Lijn Sprang Capelle wordt gerund door Rina Hoefnagel. Nadat zij succesvol is afgevallen met de producten van Mijn eigen Lijn, is zij zó enthousiast geworden om andere mensen te helpen met dit totaalconcept, dat zij begonnen is in Sprang-Capelle. Met veel plezier helpt ze mensen met overgewicht succesvol af te vallen met de vele lekkere producten en het grote assortiment van Mijn eigen Lijn! Dus wie durft de uitdaging met haar aan?

Rina Hoefnagel

contact@silber.nl

Hogevaart 88

5161 PN Sprang Capelle

06-18314974